dissabte, 21 de març del 2009

GEiEG 7 -Sitges 67

Aquest dissabte els cadets gironins han jugat un partit amb dues parts ben diferenciades contra els líders de la competició, el Sitges. La primera part, tot i ser dominada pels visitants, ha vist uns cadets locals entregats en defensa i en algunes ocasions contundents en atac. Han estat una estona perdent 7 - 10 i plantant cara als líders, però abans de la mitja part els visitants han anotat dos assajos més. La segona part ha estat totalment dominada pels de Sitges, que amb força talent i bones accions d'equip han aplanat el camí del seu lideratge i s'han fet amos del partit. El GEiEG ha fet alguna acció aillada de mèrit, però ha baixat molt defensivament, i s'ha arribat al resultat final de 7 a 67. Cal destacar l'assaig d'en Jordà en una bona jugada de pressió defensiva i picardia, així com la posterior transformació de l'Álvaro, que s'està perfilant com a bon xutador a pals.

Han jugat: Aitor, Carlos, S. Ayoub (40' P. Cortals), Claudi, Miquel (40' P. Puyol), Anton (30' S. Acedo), Jordà (5), Noell, Joaquin, P. Güell (c), Jordi, P. Condom, Marcel, Isaac, Álvaro (2)