diumenge, 29 de març del 2009

GEiEG 19 -Poblenou 29

El matí del dimenge ennuvolat, es va jugar a Girona el darrer partit de lliga d'aquesta temporada dels cadets del GEiEG. El partit va començar amb un assaig massa matiner de l'equip visitant que al minut 2 de partit posava el 0 - 5 al marcador. Amb aquest assaig sembla que els de vermell es van treure la son de les orelles i van començar el partit, defensant amb força coratge i atacant amb més cor que ordre. Tot i així, els visitants van anotar un altre assaig. La resposta del GEiEG no es va fer esperar, i l'Álvaro, que jugava de 10, va trencar la línia contrària i va fer pujar al marcador la primera marca local, amb la posterior transformació que deixava el marcador en 7 a 10. La reacció visitant es va materialitzar en una jugada del nº 14 dels barcelonins, un jugador molt ràpit, que deixant asseguts diversos jugador locals, va anotar el tercer assaig visitant. El GEiEG, que va sortir altre cop esperonat, abans del descans va entrar de nou a la zona de marca contrària després d'una jugada amb un xut a seguir i la pressió de l'Aniol, el capità, que va aconseguir plantar la pilota abans que sortís fora del camp. A la mitja part s'arribava amb una diferència de 3 punts al marcador, 14 a 17, ja que l'Álvaro, en un altre xut excepcional, va transformar l'assaig.
A la segona part, el bon joc dels rivals va propiciar que anotessin dues marques més, però els cadets gironins, no es van rendir en cap moment, i deprés d'un intent de xut a pals per part del Poblenou, l'Aniol va sortir jugant amb la pilota fins passat el mig camp, va fer un xut a seguir que va recuperar ell mateix, i en Pau Condom, molt actiu durant tot el partit i a qui felicitem pel seu aniversari que celebrava el dissabte, va aconseguir fer l'assaig que feia pujar el definitiu 19 a 29 al marcador.
Cal destacar el debut d'en Pol Guitart, que va jugar d'ala i va culminar una bona actuació.

Van jugar: Aitor, Ion, Carlos, Claudi, Miquel (P. Cortals 35')), Xavi, Jordà, Noell, P. Condom (5), Àlvaro (9), Aniol (5), Anton, Aleix, Pol i Marcel