dimarts, 3 de març del 2009

GEiEG 0 -St Boi 39

Dissabte passat els cadets del GEiEG van plantar cara a la santboiana des del primer minut. Els del Baix Llobregat van trigar quasi un quart d'hora en fer la primera marca, gràcies a la dura defensa plantejada pel GEiEG. De tota manera, els locals no van saber aprofitar les pilotes que van tenir en atac. A la primera part els visitants van aconseguir dues marques més. La segona part va tenir una tònica semblant a la primera, i els de blau van marcar quatre assajos, deixant el resultat final de 39 a 0. L'assignatiura pendent dels de vermell segueix essent l'efectivitat en atac.

Van jugar: Aitor, Carlos, Jordà, Sergi, Miquel (40' P. Cortals), Xevi, Anton, Aniol(c), Joaquin, P. Condom, Jordi, P. Güell, Sergi (30' Marcel), Aleix (30'Isaac), Alvaro