dilluns, 16 de març del 2009

CEU 43 - GEiEG 7

El darrer partit a fora es va jugar a Barcelona al camp del CEU. Vàrem tenir assistència rècord de jugadors en un partit de lliga, 21, cosa que denota la salut de què disposa actualment l'equip.
El partit va començar malament pels gironins, i en una de les primeres jugades, els locals van aconseguir el primer assaig. A la meitat del primer temps, els universitaris van tornar a marcar, deixant el marcador en 12 a 0. Però la reacció visitant va arribar cap al final dels primers 30 minuts amb un assaig d'en S. Acedo i la posterior transformació de l'Álvaro, amb un xut a pals difícil i molt ben executat. El partit fins llavors havia estat força igualat, tot i el domini dels ratllats al marcador (12 - 7). La segona part els jugadors del CEU van demostrar una clara superioritat fent 5 marques més davant l'apatia defensiva del quadre gironí. Va mancar compromís defensiu i això es paga car.

Van jugar: Aitor (Xavi 30'), Ion, Carlos, S. Ayoub, Claudi (Miquel 30'), Aniol, Jordà, Noell, P. Condom, P. Güell (c), Anton (Marcel 30'), S. Acedo (5), Aleix (Joaquin 30'), Jordi (Isaac 30'), Álvaro (2)