dilluns, 9 de febrer del 2009

Poblenou 22 - GEiEG 5

Aquest dissabte ventós, els cadets van començar el partit amb una bona defensa, placant els adversaris amb contundència i avortant els seus atacs. Però en atac, els gironins els van mancar idees i no van saber materialitzar jugades que havien iniciat bé. Ben entrada la primera part, el Poblenou, que va atacar amb insistència, va assolir el primer assaig no convertit, després d'un error defensiu de la línia de tres quarts. Als pocs minuts, una bona jugada d'en S. Acedo va acabar amb assaig, empatant de nou el partit. A pocs minuts del final d'aquesta primera part, els locals van marcar de nou, deixant el 10 - 5 de la mitja part. A la segona part, els de blau i negre van seguir atacant i van poder fer dues marques més, deixant el resultat final de 22 a 5. El GEiEG, en general es va entregar força en defensa, però li va faltar habilitat ofensiva, i al final van pagar l'esforç concedint una marca que s'hagués pogut evitar. Cal destacar l'actuació de'n Claudi a la touche que va saltar molt bé els llençaments de lateral tirats per en Ion, i va posar en problemes els laterals contraris. També destaquem l'interessant debut d'en Joaquin Estévez, el darrer jugador incorporat a l'equip, que va jugar amb molt valentia.

Van jugar: Aitor, Ion, Carlitos, Claudi, S. Ayoub, Xevi, Simon, Jordà, P. Condom, P. Güell (c), Marcel (Isaac 50'), S. Acedo, Aleix (Joaquin, 30'), Anton i Álvaro.

Col·legiat: Olaf Pla.