diumenge, 15 de febrer del 2009

GEiEG 22 - CEU 17

Aquest dissabte de rugbi a Palau fou escenari del primer partit que els cadets han guanyat des que estan a la 1ª divisió. El partit no podia començar millor pels locals, ja que després del primer minut de joc, el GEiEG inaugurava el marcador amb un llarg assaig d'en Sergi Acedo. Poc després però, els visitants van marcar i transformar deixant el marcador amb un lleu avantatge pels de ratlles. La primera part va acabar amb un lleuger avantatge local després d'una altra marca del número 13 del GEiEG, en Sergi, que es convertiria en l'anotador local. A la represa, els visitants es van tornar a posar per davant amb un assaig no tranformat, però la resposta del GEiEG no es va esperar i el mateix Sergi va anotar el tercer assaig de la tarda dels de vermell. Quan faltaven 5 minuts, el GEiEG va rematar la feina altre cop per obra d'en Sergi, després d'una correguda des de la pròpia 22. En Jordà va transformar l'assaig. Però la resposta visitant va ser ràpida i contundent, amb un assaig quan encara mancaven 2 minuts per acabar el partit. Aquest fou el resultat definitiu, 22 a 17, que mostra la igualtat que hi va haver en el camp entre ambdós equips.
En definitiva, una bona defensa i un atac força fluid van donar una bona alegria als cadets, en una diada rugbística per excel·lència, amb el Torneig d'Infantils i el partit previ dels juvenils, que també van guanyar.

Van jugar: Aitor, Ion, Carlos, Sergi, Miquel, Xevi, Anton, Jordà (2), P. Condom (30' Isaac), P. Güell (c), Jordi, S. Acedo (20), Aleix, Joaquin i Álvaro.