diumenge, 18 de gener del 2009

UES 41 - GEiEG 0

Després de més de 2 mesos sense jugar un partit, els cadets de Girona van jugar el primer partit de la nova lliga de 1ª divisió en el camp més complicat, el Baldiri Aleu de Sant Boi. La primera part, el GEiEG va tenir força vegades la pilota, i la va moure i conservar força bé, però no va arribar a crear perill real fins al final de la primera part, que es van quedar a pocs metres de la línia de marca. De tota manera, els rivals van jugar en atac amb molta més efectivitat, aconseguint 5 marques, la majoria de les qual desplaçant la pilota fins a l'ala, en jugades de segones fases.
La segona part va canviar una mica, i el GEiEG va pressionar més i amb més convicció als de blau, revent només 2 marques. Tot i la traça dels locals i el seu ofici, els gironins van anar a Sant Boi a plantar cara, i van demostrar més convicció i fermesa que en altres ocasions. A Sant Boi, es va veure un bon partit, dominat pel savoir faire dels locals, però marcat per les ganes i l'ambició dels cadets gironins. Cal destacar el debut amb l'equip de l'Isaac Tell, que va jugar a la segona part d'ala.

Van jugar: Aitor, Ion, Aniol, Claudi, Jordà, P. Condom, P. Güell (c), Jordi (50' Isaac), Anton, Aleix (40' P. Roca), Álvaro, S. Acedo (15' Simon)

Àrbitre: Olaf Pla