dilluns, 26 de gener del 2009

GEiEG 0 -St Cugat 66

En un dissabte marcat per les tragèdies provocades pel vent -des d'aquí enviem el nostre condol a les famílies dels nens i nenes morts i ferits a Sant Boi- el GEiEG va presentar una aliniació amb nous jugadors, i sense canvis. Concretament, van debutar com a titulars en Miquel Sunyer de número 7 i en Isaac Tell de número 11, posant-hi molt d'esforç i ganes en un partit força complicat pels locals. I és que els del Vallès, venien de derrotar al St Boi, i van demostrar amb el seu joc que són un ferm candidat a guanyar aquesta lliga.
A la primera part, el GEiEG va intentar defensar els atacs dels de St Cugat, els quals van culminar amb marca força vegades. La seva continuïtat en el joc i habilitat amb la pilota fou la constant de tot el partit. De tota manera, en un parell d'ocasions el GEiEG va arribar molt aprop de marca sense assolir-la.
La segona part no va començar millor que la primera, però després d'un parell de marques dels visitants, hi va haver una fase d'atacs continuats dels de vermell, que es van treure la son de les orelles i van intentar plantar cara als rivals. En resum, un partit complicat, amb errors defensius, però molt lluitat en tot moment.

Van jugar: Aitor, Ion, Carlos, Claudi, Jordà, Xavi, Miquel, Aniol, P. Condom, P. Güell (c), Marcel, Anton, Isaac, Aleix i Alvaro

Col·legiat: Gabriel Casero.