diumenge, 9 de novembre del 2008

GEiEG 94 - BUC 0

Aquest dissabte el GEiEG va aconseguir una àmplia victòria contra el BUC. L’equip contrari es va presentar a Girona amb només 13 jugadors. En els primers 10 minuts de partit el GEiEG ja havia aconseguit 3 assajos gràcies a una bona pressió sobre els jugadors rivals, que feia que perdessin moltes pilotes. El 90% de les melés a favor del BUC eren guanyades per l’equip local i això permetia als jugadors del GEiEG atacar ràpidament, agafant l’equip contrari descol·locat. La primera part va acabar amb el resultat de GEiEG 42 – BUC 0. En aquesta primera meitat els jugadors del BUC no van poder arribar a la zona de 22 del GEiEG.

A la segona meitat, el GEiEG va sortir una mica descentrat i va trigar 10 minuts a entrar en el partit. Un cop vam aconseguir la primera marca, els jugadors del BUC es van acabar d’enfonsar i a partir d’aquí ja va ser un degoteig constant de marques per part dels jugadors del GEiEG, fins a aconseguir 7 assajos més. Tot i això, el GEiEG va jugar una mica desorganitzat en aquest últim tram del partit degut a les facilitats que donaven els jugadors rivals i per l’ambició dels locals per aconseguir un assaig, de manera que ja no es van poder veure jugades ben trenades per part dels jugadors del GEiEG. No obstant, cal destacar la segona part que va fer en Sergi Acedo que va aconseguir 5 assajos (1 a la primera meitat) marxant sempre per velocitat.

Aliniació: Aitor (Xavi 25’), Ion, Carlos, Claudi, S. Ayoub, Aniol (10), Jordà, Noell (15 i 10), P. Güell (5), P. Condom (10), Aleix, Marcel (5 i 2), Álvaro (5 i 2), Jordi, S. Acedo (30).