diumenge, 12 d’octubre del 2008

Barça 5 - GEiEG 32

Dissabte vem començar la lliga amb una victòria clara contra el Barça. En els primers compassos del partit, semblava que els jugadors gironins estaven una mica adormits i els del Barça pressionaven amb ganes. Després d'aquests 10 primers minuts d'incertesa, una escapada de l'Aniol encarant l'arriere i resolent un 2 x 1 magistralment donà la primera marca finalitzada amb potència per l'Anton. En Noell, uns minuts després va donar solidesa al marcador finalitzant una bona cursa per la dreta després d'una bona jugada on la continuïtat del joc va ser la clau. A la segona part, els gironins van fer 4 marques més. En Pau Condom, que jugava de 10, va culminar un contraatac de l'arrier Sergi Acedo i l'ala Jordi, qui va donar una passada de marca al seu opertura. Potser la jugada de marca més bonica del partit. Més tard, en Xevi i en Jordà van assajar en dues jugades de potència protagonitzades altre cop per l'Aniol, que va donar-los la pilota de marca. La darrera jugada de marca la va protagonitzar altre cop el dorsal 15, en Sergi, que en un altre dels múltiple contraatacs que va fer, va colonitzar definitivament la zona de marca plantant la pilota prop dels pals. En Sergi va jugar el seu primer partit de rugbi i ho va fer sense complexos i amb molta efectivitat. Cal destacar el treball defensiu de l'Anton, en Pau Güell, el capità i mig de melé, i en Pau Condom. En Ion també va debutar a la segona part oferint un bon joc.
El rival en tot moment va plantar cara i finalment assolí el premi en una jugada on el GEiEG no va saber defensar un cop de càstig en contra. Cal dir que el joc del GEiEG massa estones va ser força desorganitzat i anàrquic, cosa que cal treballar i millorar molt. I recordeu, no perdeu la humilitat, cal seguir treballant amb ganes, esforç i sacrifici.
A tots, moltes felicitats!!!

Aliniació: Aitor, Carlos (Ion 30'), Aniol, Claudi, S. Ayoub, Xevi (5), Jordà (5), Noell (5), P. Güell (c) (2), P. Condom (5), Alvaro (Aleix 30'), Marcel, Anton (5), Jordi, S. Acedo (5).